Ευεξίας Άρθρα

????????? ??? ??? ????? ??? ??? ??????????? ?????????

Ανησυχία για την Πρόληψη των Ασθενειών είναι να γίνει ένα θέμα που όλο και περισσότερο μας να σκεφτούμε και να προσπαθήσουμε να την εφαρμόσουμε στη ζωή μας. Δυναμικά την υγεία μας νοιάζει και να μας βοηθήσει να αποφύγετε μερικά από τα σημαντικότερα ιατρικά προβλήματα που σχετίζονται με την ηλικία. Καθώς η ζωή εκτείνεται συνεχίσει να αυξάνεται, δεν θα ήταν ωραίο να είναι σε θέση να ζήσουν υγιείς και να απολαμβάνουν τη ζωή ως το τέλος! Η κατασκευή και η διάθεση του PVC δημιουργεί ισχυρό περιβαλλοντικές τοξίνες. Το πολυβινυλοχλωρίδιο, το κύριο συστατικό του σωλήνα PVC, ταξινομείται ως γνωστό καρκινογόνο για τον άνθρωπο. Σταθεροποιητές και πλαστικοποιητές που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή του PVC μπορεί να περιέχουν μόλυβδο ή άλλα βαρέα μέταλλα, και κατά τη διάρκεια της καύσης—μια κοινή μορφή διάθεσης—υδροχλωρικό οξύ απελευθερώνεται. Το υδροχλωρικό οξύ είναι διαβρωτικό και μπορεί να προκαλέσει αναπνευστικές βλάβες. Αυτό είναι επίσης ένα ζήτημα κατά τη διάρκεια της οικοδόμησης των πυρκαγιών, όπου η έκθεση για την καύση του PVC βάζει πυροσβέστες σε κίνδυνο.

AD ZONE
https://products-bank.com/el/provinas-patches-αποτελέσματα/
Provinas Patches βελτιώσει την κυκλοφορία του αίματος. Θα εξαλείψει την αίσθηση του κρύου στα χέρια και τα πόδια. Θα ανακουφίσει το μούδιασμα.

Έτσι, ακριβώς τι είναι υπερβολική ροχαλητό; Ίσως θα μπορούσε να οριστεί καλύτερα ως επαναλαμβανόμενη, φασαρία, αναστάτωση και συνεχής. Τακτική ροχαλητό είναι συχνά το αποτέλεσμα των μεταβάσεων εναέριων διαδρόμων όλο και περιορίζεται μέσα στη νύχτα. Αυτό είναι γενικά προκαλείται από τους λιπώδεις ιστούς χαλάρωση στο πίσω μέρος του λαιμού και προκαλεί δόνηση, η οποία είναι το ροχαλητό. Υπερβολική ροχαλητό, ωστόσο, μπορεί να είναι ένα σημάδι για κάτι πολύ πιο σοβαρό. Στην πραγματικότητα, η υπερβολική ροχαλητό είναι ένα άμεσο σύμπτωμα της υπνικής άπνοιας. Ασθενείς που πάσχουν από αυτή τη διαταραχή στην πραγματικότητα διακοπή της αναπνοής για περισσότερο από μία φορά κατά τη διάρκεια της νύχτας. Αυτό προκύπτει από τον airways να γίνει εντελώς μπλοκαρισμένη και, αν αφεθεί χωρίς θεραπεία, η άπνοια ύπνου μπορεί να οδηγήσει σε καρδιακή νόσο, εγκεφαλικό ή άλλο σοβαρό ιατρικό πρόβλημα.

Σπονδυλική στένωση είναι μια κατάσταση που προκαλείται από τη στένωση της σπονδυλικής στήλης, που τσιμπάει τα νεύρα. Αυτό μπορεί να συμβεί σε μία ή περισσότερες περιοχές, με το λαιμό (τραχήλου της μήτρας) και κάτω μέρος της πλάτης (οσφυϊκή μοίρα) περιοχές είναι πιο κοινή. Παρόλο που ορισμένοι τύποι σπονδυλική στένωση μπορεί να είναι συγγενής, οι περισσότερες περιπτώσεις προκαλούνται από την σχετιζόμενη με την ηλικία εκφύλιση, όπως η οστεοαρθρίτιδα, εκφύλιση του δίσκου, και/ή πήξει συνδέσμων. Εκτιμάται ότι πάνω από 400.000 άνθρωποι στις Ηνωμένες Πολιτείες πάσχουν σήμερα από κάποια μορφή σπονδυλική στένωση, η πλειοψηφία των οποίων είναι ηλικίας άνω των εξήντα.

Βοτανική θεραπεία είναι επίσης γνωστό ως Φυτοθεραπεία ή Phytomedicine. Όπως μπορεί να θυμάστε από προηγούμενα άρθρα, η λέξη "φυτο" σημαίνει " εγκατάσταση." Αυτή η μορφή της θεραπείας του καρκίνου επικεντρώνεται στο βοτανικό ή βοτανικά συμπληρώματα έχουν χρησιμοποιηθεί για αιώνες για την αντιμετώπιση ενός ευρέος φάσματος ασθενειών. Πολλά από αυτά τα φυτά έχουν μελετηθεί από τις φαρμακευτικές εταιρείες για να απομονώσετε ενεργά συστατικά για χρήση ναρκωτικών.
Μερικά βασικά παραδείγματα είναι δακτυλίς (που χρησιμοποιείται για τη δακτυλίτιδα), rauwolfia (που χρησιμοποιείται σε ρεζερπίνη), και παπαρούνας οπίου (που χρησιμοποιείται στη μορφίνη).

Αυτό μας φέρνει Kuru, μια κατάσταση που ανακαλύφθηκε από Zigas & Gajdusek και για πρώτη φορά έφερε νόσος prion στο προσκήνιο το 1957.

Μια ιδιαίτερη φυλή στο Προσκήνιο Υψίπεδα της Νέας Γουινέας, για θρησκευτικούς λόγους, προσλαμβάνεται ιστών του εγκεφάλου των νεκρών συγγενών τους, με τη μορφή της ένα χλωμό γκρίζο σούπα. Κλινικά Kuru μοιάζει με την NvCJD. Άλλες φυλές της περιοχής με την ίδια συνήθεια δεν αναπτύσσουν την ασθένεια. Η κερδοσκοπία είναι ότι σε κάποιο σημείο, ένα μέλος από την αρχική φυλή που αναπτύχθηκε CJD και ψηφίστηκε από την κατανάλωση μολυσμένων ιστών του εγκεφάλου. Στενοχωρούνται φυλές ήταν ενθάρρυνε να συνεχίσουν με αυτή την πρακτική και τη νόσο μειώθηκε ταχύτατα και είναι σήμερα σχεδόν άγνωστες.

- https://www.hillyitaly.eu - © 2017